Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Det är inte mig ni söker - Jakten på Bob Dylan - David Dalton

Det är inte mig ni söker - Jakten på Bob Dylan

Det är inte mig ni söker - Jakten på Bob Dylan

3.7142857142857144 84 5 Författare: David Dalton Inläsare: Per Juhlin
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Vem är Bob Dylan, egentligen? Få artister är så viktiga, så älskade och ändlöst analyserade som Bob Dylan, men trots det har han förblivit något av en gåta. I sin nya bok tecknar journalisten, kulturhistorikern och författaren David Dalton ett avslöjande och insiktsfullt porträtt av rockikonen. I arbetet med den nya biografin har Dalton intervjuat många av dem som står Dylan närmast familj, vänner och medarbetare för att kasta nytt ljus över denna fascinerande stjärna. Bland de intervjuade återfinns bland annat Joan Baez, Keith Richards, Kris Kristofferson, Suze Rotolo och Tom Petty. Det är inte mig ni söker skänker nya perspektiv på både människan och myten Bob Dylan, och på den musikaliska era som formade dem båda.
Språk: Svenska Kategori: Biografier Översättare: Christian Ekvall

Mer info om ljudboken:

Förlag: Massolit förlag
Utgiven: 2016-12-08
Längd: 15T 35M
ISBN: 9789176793541

Mer info om e-boken:

Förlag: Massolit förlag
Utgiven: 2013-03-01
ISBN: 9789153439547
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar