Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Dödsritten - Maggie Stiefvater

Dödsritten

Dödsritten

4.555555555555555 9 5 Författare: Maggie Stiefvater
Finns som e-bok.
Jag vänder mig om och där står en häst. Den är så nära att jag känner den saltaktiga lukten, så nära att jag känner värmen från den våta hårremmen, så nära att jag kan se den i ögonen, se den vidgade, kvadratiska pupillen. Jag känner lukten av blod i hästens andedräkt. Stranden är aldrig riktigt säker, men faran är som störst i november. Det är då Capaill Uisce - vattenhästar - dras mot land. Att närma sig dem är att leka med döden, för vattenhästar är blodtörstiga rovdjur. Trots faran har männen på ön Thisby i generationer fångat Capaill Uisce och ridit dem i en stor tävling, Scorpioloppet. Sean Kendrick, fyrfaldig vinnare av loppet, och ansedd som öns bästa ryttare måste vinna i år. Endast om han vinner kan han köpa tävlingshingsten han drömmer om. Mot sig har han tävlingens första kvinnliga deltagare någonsin, Puck Conolly. Det kan bara finnas en vinnare och när Puck och Sean blir förälskade ställs de inför ett omöjligt val.
Språk: Svenska Kategori: Fantasy & SciFi Originaltitel: The Scorpio Races Översättare: Carina Jansson

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Publishing
Utgiven: 2013-01-01
ISBN: 9789132162053
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar