Himlen tur/retur - en läkares häpnadsväckande berättelse om döden, himlen, änglarna och återkomsten till livet - Mary C. Neal

Himlen tur/retur - en läkares häpnadsväckande berättelse om döden, himlen, änglarna och återkomsten till livet

Himlen tur/retur - en läkares häpnadsväckande berättelse om döden, himlen, änglarna och återkomsten till livet

3.825 40 5 Författare: Mary C. Neal
Finns som e-bok.
Himlen tur/retur är Marys otroliga berättelse om hur hon fördes från livet genom döden och vidare till evigt liv, och sedan tillbaka igen. Genom alla fantastiska detaljer från himlen, där hon kommunicerade med änglar, och beskrivningen av den starka sorg hon kände när hon tvingades inse att hennes tid inte var kommen ännu, får vi här dela Marys extraordinära upplevelse av ett mirakel i vår tid. Mary förändrades i grunden och för alltid. Hon fick en ny förståelse för meningen med livet här på jorden, hennes tro stärktes, och hennes egna andliga resa tog ett stort steg framåt tack vare de personliga erfarenheterna hon fick av himlen. Himlen tur/retur kommer att ge dig hopp, fylla dig med förundran, och stärka dig genom löftet om ett liv efter detta och en kommande tid i himlen.
Språk: Svenska Kategori: Biografier Originaltitel: To heaven and back Översättare: Eva Trädgårdh

Mer info om e-boken:

Förlag: Massolit förlag
Utgiven: 2015-02-20
ISBN: 9789187505560
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar