Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Död i skugga - Anne Holt

Död i skugga

Död i skugga

3.901799100449775 1334 5 Författare: Anne Holt Inläsare: Torsten Wahlund
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Fredagen den 22 juli 2011 lamslås den norska huvudstaden av ett terrordåd. Samtidigt genomlever Jon och Ellen Mohr en privat katastrof: deras åttaårige son dör i en tragisk olycka i familjens vardagsrum. Bara den unge polisen Henrik Holme fattar misstankar om att allt inte står rätt till i det välmående hemmet i ett av Oslo bästa bostadsområden. Utan erfarenhet men med stor viljestyrka och engagemang lyckas han dra in kriminalpsykologen Inger Johanne Vik i utredningen om Sanders död. I skuggan av det stora trauma som drabbat landet försöker de omaka parhästarna nysta upp en familjs allra mörkaste hemligheter. Jakten på sanningen bakom åttaåringens död blir en brutal konfrontation med fördomar och skamkänslor, med lögner och mänsklig förnedring. Död i skugga är Anne Holts femte bok om Inger Johanne Vik och Yngvar Stubø. Serien är översatt till 25 språk och har sålt i miljoner exemplar över hela världen
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Inger Johanne Vik: 5 Originaltitel: Skyggedød Översättare: Margareta Järnebrand

Mer info om ljudboken:

Förlag: Piratförlaget
Utgiven: 2013-01-01
Längd: 8T 54M
ISBN: 9789164232915

Mer info om e-boken:

Förlag: Piratförlaget
Utgiven: 2012-01-01
ISBN: 9789164242082
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar