Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Av skuggor märkt - Marianne Cedervall

Av skuggor märkt

Av skuggor märkt

3.6851159311892294 5348 5 Författare: Marianne Cedervall Inläsare: Anna Maria Käll
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Efter att hennes sjuke man gått bort ser Anki Karlsson fram emot att börja ett nytt liv. Äntligen ska hon ta upp sitt ungdomsintresse, ridningen. Hon lämnar Stockholm, köper två islandshästar och flyttar till den lilla gotländska socknen Mullvalds. Där ska hon rida ut i den vackra naturen och njuta av ett behagligt pensionärsliv. Men hon hinner knappt packa upp förrän bilden av idyllen spricker. Någon vandaliserar kyrkan och altarduken lämnas blodig. Kort därpå ligger en främmande häst förgiftad i Ankis stall. När dessutom ett likfynd hittas i hennes trädgård kastas misstankarna mot henne. Tillsammans med den pensionerade och till en början inte så välvillige kommissarien Tryggve gör Anki allt för att ta reda på vem det är som stör friden i Mullvalds. Av skuggor märkt är den första delen i Marianne Cedervalls deckarserie om Anki Karlsson.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Anki Karlsson: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2015-09-11
Längd: 8T 14M
ISBN: 9789174614763

Mer info om e-boken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2015-09-11
ISBN: 9789174614602
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar