Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Kapten Svarteks grav - Lena Ollmark,Mats Wänblad

Kapten Svarteks grav

Kapten Svarteks grav

4.608333333333333 120 5 Författare: Lena Ollmark,Mats Wänblad Inläsare: Peter Öberg
Finns som ljudbok.
Karl har börjat skolan i Krabbsjögrund. Han har fått nya kompisar, och trivs rätt bra. Nu är det jullov och på nyårsafton ska man fira Krabbsjögrunds 500 årsjubileum. Men Karl anar att någonting inte är som det ska i stan. Något mystiskt pågår i träsket bortom kolerakyrkogården om nätterna. Samtidigt drar Karls vän Sara sig undan och uppträder konstigt. Vad är det som håller på att hända med henne? Och vem är det som ser till att Kapten Svarteks grav alltid är så välskött? Kapten Svarteks grav är andra delen i serien om spökerierna i Krabbsjögrund.
Språk: Svenska Kategori: Barn Serie: Krabbsjögrund: 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2012-12-01
Längd: 3T 40M
ISBN: 9789170363535
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar