Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Det är alldeles för få som ger upp - Stefan Norrthon

Det är alldeles för få som ger upp

Det är alldeles för få som ger upp

3.0 2 5 Författare: Stefan Norrthon
Finns som e-bok.
Skådespelaren Jocke får mest obetydliga biroller numera. Men han är lika engagerad för det och tar varenda liten replik på allvar. Han intalar sig faktiskt att hans insatser är teaterns själva kärna. Ändå blir Jockes samtal med teaterchefen om förlängd anställning ständigt uppskjutna. Att hans flickvän Madde alltid pratar om barn försöker han låta bli att tänka på. Och när hon börjar jobba med författardivan och kvinnokarlen Dan Stadell, som hennes föräldrar värvat till sitt fina förlag, har Jocke huvudet helt på annat håll. Inför en föreställning kollapsar Jocke, men han fortsätter att låtsas att allt är som det ska. Det går så där. Det är alldeles för få som ger upp är en underhållande och stundtals absurd roman om höga ideal och självbedrägeri.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Norstedts
Utgiven: 2014-08-04
ISBN: 9789113056036
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar