Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
De dödas källa - Lena Ollmark,Mats Wänblad

De dödas källa

De dödas källa

4.534883720930233 129 5 Författare: Lena Ollmark,Mats Wänblad Inläsare: Peter Öberg
Finns som ljudbok.
En illusionist flyttar in i ett hus i Krabbsjögrund. Hon anställer Karl och Sara för att sortera alla de föremål som husets förre ägare samlade på sig innan han försvann under mystiska omständigheter. Det ryktas att han visste ett sätt att lura döden. I husets källargångar hittar Karl och Sara ett altare, byggt kring en källa. De förstår att det är källan som ger evigt liv 1; men inte på det sätt som alla har trott. Och priset för odödligheten är oerhört högt. De dödas källa är härligt ryslig läsning, och den tredje boken om den mystiska staden Krabbsjögrund.
Språk: Svenska Kategori: Barn Serie: Krabbsjögrund: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2012-11-01
Längd: 3T 7M
ISBN: 9789170367427
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar