Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Anna och Ronja - Kärleksplanen - Bente Bratlund

Anna och Ronja - Kärleksplanen

Anna och Ronja - Kärleksplanen

4.344827586206897 58 5 Författare: Bente Bratlund Inläsare: Kerstin Andersson
Finns som ljudbok.
- Jag har fått en idé! Ronja böjer sig fram mot mig. Vi sitter i hennes rum och pratar. - Din mamma har väl ingen kille, säger hon. - Nej, svarar jag. - Simons pappa är inte heller ihop med någon. Ronja ler nöjt. - Vore det inte bra om de kunde bli ihop med varandra? En plan börjar utforma sig. Anna och Ronja kommer överens om att försöka hitta en kille till Annas mamma. Författaren Bente Bratlund har gett ut ett flertal böcker på Hegas - alla mycket uppskattade. Hon kan konsten att vara närvarande i sin berättelse, att beskriva det vardagliga ytterst spännande. Det finns inga ämnen som är för svåra eller för lättsamma. Bente skriver om allt. Hegas böcker - lätta att läsa. Svåra att motstå. Med Hegas nivåer kan läsaren hitta rätt utmaning. Denna bok ligger på nivå 3.
Språk: Svenska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bokförlaget Hegas
Utgiven: 2015-08-19
Längd: 41M
ISBN: 9789186625429
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar