Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Stallo - Stefan Spjut

Stallo

Stallo

3.7637362637362637 546 5 Författare: Stefan Spjut Inläsare: Magnus Roosmann
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Den bild som naturfotografen Gunnar Myrén tog i mitten av åttiotalet när han flög över Sareks nationalpark lämnade honom ingen ro. Vad var det egentligen som rörde sig bland björkarna i den vidsträckta dalgången? Han anade att han uppenbarat en hemlighet som varit förborgad i sekler att det i vår svenska vildmark döljer sig väsen som vi inte känner till. Liksom sin morfar är Susso Myrén besatt av att finna en förklaring till den gåtfulla bilden. När ett barn rövas bort under mystiska omständigheter misstänker hon att det inte är ett dåd av mänskliga händer, och mot sin vilja dras hon in i en våldsam och skräckfylld jakt efter sanningen. Snart går det upp för henne att hon själv är ett villebråd. Att hon vidrört något farligt. Och blivit dödsmärkt.
Språk: Svenska Kategori: Spänningsromaner Serie: Stallo: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2012-11-01
Längd: 25T 26M
ISBN: 9789173486651

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2012-10-30
ISBN: 9789100132507
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar