Provlyssna
Konsten att höra hjärtslag - Jan-Philipp Sendker

Konsten att höra hjärtslag

4.099585080748526 7802 5 Författare: Jan-Philipp Sendker Inläsare: Anna Maria Käll
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Konsten att höra hjärtslag av Jan-Philipp Sendker är en storslagen kärleksroman. En modern saga och internationell bästsäljare som nu sålts i närmare en miljon exemplar. Tin Win är framgångsrik advokat i New York. Han kommer ursprungligen från Burma men hans amerikanska familj, hustru och två barn, vet nästan ingenting om hans uppväxt och bakgrund. En dag strax efter att dottern Julia avlagt sin juridikexamen försvinner han utan ett ord. Familjen tvingas till slut acceptera att spåren slutar i Bangkok. Fyra år senare hittar Julia ett fyrtio år gammalt kärleksbrev som hennes far skrivit till en okänd kvinna i en by i Burma. Hos Julia tänds åter hoppet och hon bestämmer sig för att söka upp kvinnan i brevet. När Julia kommer till den lilla byn bland bergen hamnar hon i en främmande värld. I byns tehus lär hon känna en man som berättar en märklig historia om den blinde pojken och flickan med de missbildade fötterna, om det som står skrivet i stjärnorna och om kärlek som övervinner allt.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Serie: Julia Win: 1 Originaltitel: The Art of Hearing Heartbeats Översättare: Lena Torndahl

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2015-07-23
Längd: 9T
ISBN: 9789176510926

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokförlaget Forum
Utgiven: 2014-01-31
ISBN: 9789137142463
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar