Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Konsten att vara Caroline - Peter Barlach

Konsten att vara Caroline

Konsten att vara Caroline

3.95781317262161 4646 5 Författare: Peter Barlach Inläsare: Frida Hallgren
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Tjugofemåriga Caroline väntar på att livet ska börja. Drömmen är att öppna en egen tapasrestaurang. Problemet är bara att det fattas minst en halv miljon i startkapital. Så tills vidare får hon nöja sig med jobbet i delidisken på matjätten Maxfood. Mellan arbetspassen lagar hon mat, träffar fel typ av män, umgås med sin pappa, en småkriminell, före detta stjärnkock, och får upp ögonen för ensamstående mamman Bente. Hon försöker också närma sig sin egen mamma, som fastnat i sorgen efter Carolines lillebror. Så en dag får Caroline en högst annorlunda förfrågan från en kollega. Hon erbjuds delta i ett brott, som om det lyckas, skulle kunna gjuta liv i hennes drömmar ... Konsten att vara Caroline är en modern Robin Hood-skröna - en varm och skruvad roman med mycket humor och spänning.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Serie: Caroline: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2015-06-04
Längd: 6T 56M
ISBN: 9789174614497

Mer info om e-boken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2015-06-04
ISBN: 9789174614367
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar