Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Jakten på Amos Decker - David Baldacci

Jakten på Amos Decker

3.857074340527578 4170 5 Författare: David Baldacci Inläsare: Dan Kandell
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
AMOS DECKER ÄR EN FÖRE DETTA FOTBOLLSSPELARE som sadlat om till polis. Fotbollskarriären avslutades abrupt i hans första NFL-match i och med en brutal tackling av en motspelare. Han är fortfarande hemsökt av en bieffekt från hjärnskadan han ådrog sig vid olyckan: diagnosen hypertymesi - han minns allt som händer honom, inklusive saker han skulle föredra att glömma. Idag är Amos Decker en bruten man. För drygt ett år sedan hittade han sin fru, dotter och svåger bestialiskt mördade. Mördaren gick inte att hitta. Deckers tillvaro krossades, han begärde avsked från polisen och lät livet rasa ihop fullständigt. Men så händer något. En man anmäler sig själv till polisen och erkänner brottet. Decker tar då chansen att få veta vad som egentligen hände den där kvällen …
Språk: Svenska Kategori: Spänningsromaner Serie: Amos Decker: 1 Originaltitel: Memory Man

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bokfabriken
Utgiven: 2015-06-04
Längd: 14T 6M
ISBN: 9789176290378

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokfabriken
Utgiven: 2015-06-04
ISBN: 9789176290330
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar