Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Badhytten - det som göms i sand kommer fram ibland - Micke Hansen,Christina Olséni

Badhytten - det som göms i sand kommer fram ibland

Badhytten - det som göms i sand kommer fram ibland

3.568838352796558 3254 5 Författare: Micke Hansen,Christina Olséni Inläsare: Anton Körberg
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
En skruvad kriminalkomedi med värme och humor! Kan man få livstids fängelse när man är 82 år? Tidigt en morgon tjuvspelar de gamla vännerna Egon och Ragnar tillsammans med systrarna Elisabeth och Märta på Falsterbo golfbana. Det ser ut att bli en fantastisk sommardag men golfrundan avbryts tvärt när vännerna gör en fasansfull upptäckt. I bunkern på hål två ligger golfklubbens ordförande Sven Silfverstolpe död. Stor förvirring utbryter och Egon och Ragnar gör vad de kan för att bringa ordning i kaoset. För att dölja sin inblandning i Silfverstolpes död baxar de in honom i golfbilen och kör mot klubbhuset. Men ingenting går som planerat och snart har de satt igång en händelseutveckling som är omöjlig att stoppa. Och det här är bara starten på en ovanlig sommar under Falsterbonäsets soliga himmel. Badhytten är en skruvad kriminalkomedi med värme och dramatik, spänning och humor, skriven av debuterande författarduon Christina Olséni och Micke Hansen. Boken är första delen i serien Mord i Falsterbo.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Mord i Falsterbo: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2015-06-18
Längd: 10T 13M
ISBN: 9789176133125

Mer info om e-boken:

Förlag: Historiska Media
Utgiven: 2015-01-01
ISBN: 9789175452364
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar