Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Vägledd healing - för fysisk, psykisk och mental balans i din kropp, ditt liv - Annalena Mellblom

Vägledd healing - för fysisk, psykisk och mental balans i din kropp, ditt liv

Vägledd healing - för fysisk, psykisk och mental balans i din kropp, ditt liv

4.092823712948518 1282 5 Författare: Annalena Mellblom Inläsare: Annalena Mellblom
Finns som ljudbok.
Denna vägledda healing metod har hjälp tusentals människor med att lösa upp fysiska, psykiska och mentala blockeringar som sitter i kroppen. Tillåt helingenergin flöda i rikning mot god hälsa och läkedom i hela ditt väsen. Låt dig bli FRI från: -Smärta och värk i kroppen -Sjukdomar -Mentala och psykiska blockeringar Du kommer enkelt att försätta dig själv i en djupavslappning, där efter så öppnar du upp för den healing som ger dig den balans i kroppen som du behöver för att gå i rikningen mot god hälsa och läkedom. Och du behöver inte fundera ut hur det fungerar, det fungerar, så låt det ske…. Vill att det ska ske…. Det sker….. ”Vad helst DU vill ha i ditt liv är möjligt.. Du är nu redo att ta emot det” Text, vägledning och Vedicart omslag: Annalena Mellblom Musik: Max Sokoleski
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Numberoneyou
Utgiven: 2015-05-07
Längd: 29M
ISBN: 9789187959264
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar