Provlyssna
Cirkeltecknaren - Fred Vargas

Cirkeltecknaren

Cirkeltecknaren

3.1658291457286434 199 5 Författare: Fred Vargas Inläsare: Reine Brynolfsson
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
'Därför att en vacker dag blir det något värre. Föremålen i cirklarna kommer att bli större allt eftersom. Fråga mig inte hur jag vet, för det kan jag inte svara på, men det är oundvikligt.' Under flera månader rapporterar tidningarna om ett fenomen som förbryllar parisarna. Stora cirklar ritas med blå krita på trottoarer runt olika vardagliga föremål och bredvid står en mystisk fras skriven med vacker handstil. Kommissarie Adamsberg oroar sig. Något säger honom att detta bara är början och mycket riktigt återfinns snart en kvinna med avskuren hals i en av cirklarna. Tillsammans med sin brokiga skara kollegor på mordroteln måste Adamsberg göra sitt yttersta för att förhindra att fler faller offer för cirkeltecknaren. 'Cirkeltecknaren' är den allra första boken i serien om kommissarie Adamsberg. Fred Vargas är historiker och arkeolog med medeltiden som specialitet. Dessutom är hon en av världens mest lästa franskspråkiga författare och har belönats med ett flertal priser för sina deckare. För 'Cirkeltecknaren' fick hon bland annat ta emot CWA International Dagger Award 2009.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Kommissarie Adamsberg: 1 Originaltitel: L’homme aux cercles bleus Översättare: Cecilia Franklin

Mer info om ljudboken:

Förlag: Sekwa
Utgiven: 2018-01-10
Längd: 6T 49M
ISBN: 9789188697028

Mer info om e-boken:

Förlag: Sekwa
Utgiven: 2015-04-28
ISBN: 9789187648335
Kommentarer

Ha alltid en bra bok på gång – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar