Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Fjärilspojken - Peter Stjernström

Fjärilspojken

Fjärilspojken

3.622436295835923 3218 5 Författare: Peter Stjernström Inläsare: Viktor Åkerblom
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Ett spädbarn lämnas i skogen. Den lille pojken blöder. Insekter kryllar på honom. Han överlever. Många år senare kommer frågorna till den nu vuxne Jonas. Vad var det som hände? Varför? Och vad är det för märklig begåvning han har? Han måste få veta varför hans föräldrar övergav honom på ett så brutalt sätt och vad hans ursprung egentligen betyder. Tillsammans med sin bäste kompis Björne börjar han söka svaren på frågorna som är allt annat än enkla. När de träffar den framgångsrika och totalt kompromisslösa Nelly Josefsson märker de att hon och Jonas har mer gemensamt än de först anar. Även Jonas nya arbetsgivare verkar veta mer om honom än han själv. Det visar sig att Jonas historia är en del av något större. Något djupt obehagligt.
Språk: Svenska Kategori: Spänningsromaner Serie: Fjärilspojken: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2015-05-15
Längd: 12T 19M
ISBN: 9789176133446

Mer info om e-boken:

Förlag: Bladh by Bladh
Utgiven: 2015-06-09
ISBN: 9789187371684
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar