Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Polarnatt - Frida Skybäck

Polarnatt

Polarnatt

3.896500372300819 1343 5 Författare: Frida Skybäck Inläsare: Mirja Turestedt
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Polarnatt är andra delen i Frida Skybäcks romansvit om de tre systrarna Stiernfors i 1800-talets Lund. Ett gripande drama om kärlek, systerskap och solidaritet. Här skildras de stora utmaningar som de tre unga kvinnorna ställs inför och deras kamp för frihet och självbestämmande. En romantisk berättelse för alla som älskar Downton Abbey och systrarna Brontë. Mellansystern Elisabeth skickas till Bergdala slott för att hitta en make, men efter en omvälvande händelse flyr hon tillbaka hem till Rosenlunds herrgård. Elisabeth vill inte avslöja vad hon varit med om och den enda hon kan anförtro sig åt är kammarflickan Vera, men snart kommer de alltför nära varandra och relationen blir invecklad. När Elisabeth träffar språkadjunkten Mathias Storm, som genast blir förälskad i henne, ställs allt på ända. Är han rätt för henne? Kommer hennes familj att acceptera honom? Och hur blir det med Vera? Samtidigt kämpar storasyster Cecilia med att driva hushållet på Apelgården och få sitt äktenskap med Jacques Rousseau att fungera. Hon vantrivs i det nergångna huset och märker att allt inte står rätt till på gården. Folket i byn undviker dem och det talas om att något fruktansvärt skett med familjen som tidigare bodde där. När en liten flicka lämnas vind för våg på Apelgården och Jacques förbjuder Cecilia att hjälpa barnet tvingas hon ta ett svårt beslut ...
Språk: Svenska Kategori: Romaner Serie: Systrarna Stiernfors: 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2015-07-13
Längd: 12T 41M
ISBN: 9789176510193

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokförlaget Forum
Utgiven: 2015-07-29
ISBN: 9789137144801
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar