Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Mitt i allt - Herman Lindqvist

Mitt i allt

Mitt i allt

4.253393665158371 442 5 Författare: Herman Lindqvist Inläsare: Herman Lindqvist
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Herman Lindqvist växte upp på svenska ambassaden i Helsingfors där hans far var pressattaché. En ström av politiker och korrespondenter gästade hemmet och det blev alldeles naturligt att Herman ville ut i världen som journalist. I sin bok berättar han om åren i hetluften, då han upplevde ett tjugotal krig i tre världsdelar. Men han berättar också om sina förfäder i den svenska arbetarrörelsen, om barndomen som präglade honom i efterkrigstidens Helsingfors, om olyckor och glädjeämnen och om ett livsavgörande möte i Kairo.I Mitt i allt berättar Herman Lindqvist också om framgångar och motgångar med böckerna han har skrivit (fler än femtio!), om storverket Historien om Sverige, om hur 'Hermans historia' i TV kom till och om hur han fick ett hemligt uppdrag av kung Carl Gustaf.
Språk: Svenska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2012-09-01
Längd: 14T 9M
ISBN: 9789173486484

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2012-09-14
ISBN: 9789100127930
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar