Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Ett kort uppehåll på vägen från Auschwitz - Göran Rosenberg

Ett kort uppehåll på vägen från Auschwitz

Ett kort uppehåll på vägen från Auschwitz

4.061333333333334 375 5 Författare: Göran Rosenberg Inläsare: Göran Rosenberg
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
"Om vägen till Auschwitz är ett helvete lika för alla är varje väg från Auschwitz ett mirakel för sig. Vägen från Auschwitz tar sig de mest skiftande banor och bryter av mot de mest oförutsägbara mål och genomkorsar de mest oväntade platser. De som befinner sig på vägen från Auschwitz är alla undantag, på samma sätt som varje väg från Auschwitz är ett undantag." Om sin fars väg från Auschwitz till den lilla staden med den stora lastbilsfabriken har Göran Rosenberg skrivit en djupt personlig barndomsmemoar; om Platsen där ett litet barn sätter sina första ord på världen och gör den till sin, som också är Platsen där en ung man stiger av tåget en tidig augustikväll 1947 för att börja världen på nytt, som också blir Platsen där efterkrigstidens ljusa horisonter alltför snart förmörkas av skuggorna från Lódz, Auschwitz, Ravensbrück och Wöbbelin.
Språk: Svenska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2012-09-01
Längd: 10T 28M
ISBN: 9789173486699

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2012-03-23
ISBN: 9789143512199
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar