Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Torka aldrig tårar utan handskar 1. Kärleken - Jonas Gardell

Torka aldrig tårar utan handskar 1. Kärleken

Torka aldrig tårar utan handskar 1. Kärleken

4.36289156626506 2075 5 Författare: Jonas Gardell Inläsare: Jonas Gardell
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
När Rasmus stiger av tåget på Centralstationen i september 1982 lämnar han det lilla Koppom bakom sig för att aldrig återvända. Ung och vacker kastar han sig ut i de homosexuellas Stockholm. Benjamin är Jehovas vittne. Ivrigt går han från dörr till dörr för att predika om Gud. Ingenting kan rubba honom i hans tro. Tills den dag han ringer på hos Paul, den varmaste, roligaste och bitchigaste bögen Gud någonsin skapat. Så på julaftonskvällen, när det snöar över staden, träffas Rasmus och Benjamin, och inget blir som förr igen. Det som berättas i den här historien har hänt. Det hände här, i den här staden, i de här kvarteren, bland de människor som har sina liv här. I en stad där de flesta fortsatte att leva sina liv som om inget hänt började unga män insjukna, tyna bort och dö. Jag var en av dem som överlevde. Det här är min och mina vänners historia.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Serie: Torka aldrig tårar utan handskar: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Norstedts
Utgiven: 2012-08-01
Längd: 7T 17M
ISBN: 9789113045832

Mer info om e-boken:

Förlag: Norstedts
Utgiven: 2012-08-01
ISBN: 9789113046563
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar