Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Livvakten - vägen till monarken - Daniel Webb,Anders Johansson

Livvakten - vägen till monarken

Livvakten - vägen till monarken

3.963994565217391 1472 5 Författare: Daniel Webb,Anders Johansson Inläsare: Anders Ekborg
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
I media har Daniel Webb kallats 'livvakten' och under många år var han grovt kriminell. Under sin brokiga karriär har han ofta anlitats av Sveriges rikaste och mäktigaste familjer för att lösa en rad olika problem, som att ta tillbaka och spåra upp värdefullt stöldgods, avhjälpa hot, konflikter och kidnappningar. Han har också rört sig i de innersta kretsarna runt hovet och själv bevittnat hur kungen i hemlighet festat med kaffeflickor. För den bredare allmänheten blev Webb känd när hans inspelningar av hemliga samtal med kungens vänner offentliggjordes. Han blev anlitad för att konfrontera huvudkällan till Den motvillige monarken och undersöka hotet om publicering av bilder från komprometterande situationer. I den här boken avslöjas hela sanningen bakom den skandal som fått vår monarki att skaka i sina grundvalar.
Språk: Svenska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Earbooks
Utgiven: 2012-06-01
Längd: 6T 45M
ISBN: 9789174830804

Mer info om e-boken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2012-06-19
ISBN: 9789174611199
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar