Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Den krympande hustrun - Andrew Kaufman

Den krympande hustrun

Den krympande hustrun

3.2767857142857144 112 5 Författare: Andrew Kaufman Inläsare: Morgan Alling
Finns som ljudbok.
En rånare kommer in på en bank med laddad pistol, men istället för att kräva pengar stjäl han ett föremål med affektionsvärde från varje person inne på bankkontoret. Strax därefter börjar märkliga saker att hända med rånoffren.En tatuering blir levande, en make förvandlas till en snögubbe, en kvinna hittar Gud under sin soffa. Och Stacey Hinterland upptäcker att hon krymper, en aning för varje dag, och det verkar inte finnas något hon eller hennes make kan göra för att hindra det. Kan Stacey och de andra offren hitta en lösning innan det är försent? Den krympande hustrun är en underlig och underbar modern fabel. Den kommer att charma dig, glädja dig och förvirra dig i lika mått.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Originaltitel: The Tiny Wife Översättare: Pia Printz

Mer info om ljudboken:

Förlag: A Nice Noise
Utgiven: 2012-05-01
Längd: 1T 59M
ISBN: 9789186719395
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar