Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Orkanpartyt - Klas Östergren

Orkanpartyt

Orkanpartyt

3.017543859649123 57 5 Författare: Klas Östergren Inläsare: Reine Brynolfsson
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Det är en mulen dag i början av regnperioden, i en gammal, sliten huvudstad i Norden. Kring stadskärnan är spillror av förorter, betongsarkofager, nedlagda industriområden, provisoriska sjukhus, ödsliga gärden, en krans av karantäner och därutanför, på andra sidan gränsen - kaos, förbjudet land, härjat av stormar, översvämningar, epidemier, folkvandringar. Orden har förlorat innehåll. Hanck Orn sitter i sin lägenhet och lyssnar på Orgeln i en utsändning från Storkyrkan. Stycket har pågått i över hundra år. Då går strömmen, musiken tystnar, magin bryts och allt blir mörkt. Strömavbrott hör till vardagen, men det här är något annat, ett djupare, mer bestående mörker. I detta mörker nås han av ett dödsbud. Omständigheterna kring dödsfallet är oklara. I fruktan för att förlora sitt förstånd börjar Hanck att undersöka saken. Det blir en vandring ända ner i dödsriket.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2009-03-01
Längd: 9T 50M
ISBN: 9789173483063

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2012-11-13
ISBN: 9789100134570
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar