Vi, och vår partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används enligt vår policy.

Okej
Provlyssna
Lev enklare - Idéer för en hållbar livsstil - Giséla Linde

Lev enklare - Idéer för en hållbar livsstil

4.173010380622838 289 5 Författare: Giséla Linde Inläsare: Giséla Linde
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Skaffa dig ett liv före döden! 'Den som har mest grejer när han dör vinner', västvärldens mantra har visat sig bara vara en trist tävling som inte gör någon särskilt lycklig. Att frivilligt leva enklare och medvetet se över sina vardagsval är ett sätt att ta ställning och att dra sitt strå till stacken för en hållbar personlig och global utveckling. I den så kallade 'Simple living' rörelsen ligger fokus på personlig utveckling då allt fler vill ta större ansvar, men vill göra det på sitt eget sätt. Lev enklare är en tankebok och konkret handbok i ämnet frivillig enkelhet där knepet är att skala bort allt onödigt och fokusera på det du tycker är viktigt. I varje kapitel varvas den löpande texten med inspiration, frågor att fundera över och förslag till förändring. Lev enklare hjälper dig att få ihop vardagspusslet, att finna din motivation och egen drivkraft och därmed skapa ett rikare och mer meningsfullt liv på längre sikt.
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2008-05-01
Längd: 8T 54M
ISBN: 9789173481700

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokförlaget Bonnier Existens
Utgiven: 2009-12-07
ISBN: 9789143503654
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar