Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Patienten - P.D. James

Patienten

Patienten

3.473520249221184 321 5 Författare: P.D. James Inläsare: Tomas Bolme
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Rhoda Gradwyn, en av Londons mer beryktade undersökande journalister, skriver in sig på den berömde plastikkirurgen Chandler Powells exklusiva privatklinik för att låta avlägsna ett missprydande ärr i ansiktet. Alla förutsättningar finns för ett lyckat ingrepp, följt av en veckolång behaglig konvalescens på ett av de vackraste godsen i hela Dorset. Operationen genomförs som planerat, utan några som helst komplikationer. Men dagen därpå hittas hon död på sitt rum. Polisintendent Adam Dalgliesh och hans kollegor vid Scotland Yard kallas in för att utreda fallet. Rodha Gradwyn var en fruktad undersökande journalist som förstört mångas goda rykte. Men vilken hämnare skulle osedd kunnat ta sig in i den låsta herrgården? Eller var hennes död avsedd att sabotera klinikens anseende? När sedan en vän till Rhoda också hittas omkommen blir härvan än mer tilltrasslad och Dalgliesh ställs inför svårare frågor än vem som egentligen är skyldig.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Dalgliesh: 14 Originaltitel: The Private Patient Översättare: Ulla Danielsson

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2009-07-01
Längd: 17T 31M
ISBN: 9789173483667

Mer info om e-boken:

Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgiven: 2015-01-02
ISBN: 9789146225911
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar