Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Ön - Lotta Lundberg

Ön

Ön

3.267605633802817 142 5 Författare: Lotta Lundberg Inläsare: Lo Kauppi
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Efter ett besök på en liten isolerad ö i Stilla Havet anmäler några upprörda turister befolkningen för sexuella övergrepp och pedofili. Eftersom ön lyder under engelskt kolonialvälde skickas några utredare raskt dit för att undersöka vad som har hänt. På ön lever sedan tjugo år den svenska läkaren Olivia. Under åren på ön har hon tagit till sig seder och bruk. Men i takt med att bevisen hopas, tvingas hon ifrågasätta sitt liv på ön, sin relation till öbon Taip och skälen till att hon hamnade där hon är. För alla inblandade blir det snart svårt att hålla isär rätt och fel. Två kulturer krockar och det är inte helt klart vilken sida som har mest rätt. ja, kanske man till och med kan säga att redan detta att lida med andra är en form av dikt, som känner en häftig längtan efter ord.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Översättare: Djordje Zarkovic

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2012-02-01
Längd: 9T 22M
ISBN: 9789170367182

Mer info om e-boken:

Förlag: Natur & Kultur
Utgiven: 2012-01-01
ISBN: 9789127133211
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar