Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Djur - Joyce Carol Oates

Djur

Djur

3.6029411764705883 204 5 Författare: Joyce Carol Oates Inläsare: Marie Göranzon
Finns som ljudbok.
Brandlarmet gick klockan 03.50 i den isande vinternatten. Ljudet var öronbedövande och någon rusade runt i studenthemmets korridor och bankade på dörrarna. Flickorna samlades ute på gårdsplanen, paniken gjorde dem upprymda. Men nu såg de - röken och eldslågorna kom inte från deras hus, det var utanför campus, borta vid lärarbostäderna. Som 20-åring vid Catamount College blir Gillian Brauer förälskad - i poesi, i den karismatiske läraren Andre Harrow och hans hustru Dorcas som är en kontroversiell skulptris. Deras bohemiska livsstil, deras avsides belägna hus och nattliga hemligheter utövar en oemotståndlig lockelse på henne. Lust, spänning och ångest väntar. Gillian Brauer är på väg ner i helvetet.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Originaltitel: Beasts Översättare: Kerstin Gustafsson

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2014-12-01
Längd: 4T 9M
ISBN: 9789173489195
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar