Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Pojken i hiss 54 - Karin Alfredsson

Pojken i hiss 54

Pojken i hiss 54

4.054838709677419 310 5 Författare: Karin Alfredsson Inläsare: Anna Maria Käll
Finns som ljudbok.
Detta är den femte, fristående boken i serien om läkaren och biståndsarbetaren Ellen Elg, som hyllats av både läsare och kritiker. Pakistan. Fullmånen är vit med skarpa kanter när 12 åriga Zubaida smyger ut i ökensanden. Hon vill få en skymt av de vackra jaktfalkarna som kommit till byn med ett schejkfölje för att jaga kragtrappfågel. Men innan hon hinner fram till falktältet blir hon tillfångatagen och inknuffad i jägarprinsens tält. På väg därifrån en stund senare blir hon upptäckt och i samma ögonblick har hennes familj förlorat sin heder. Dubai. På väg från en övernattning i öknen kommer mobilsamtalet till Ellen Elgs chaufför. Han är Zubaidas äldste bror och kallas nu omedelbart hem till Pakistan för att återupprätta familjens anseende. Ellen ser sin chaufför blekna, men är alltför upptagen av sina tankar på nattens dramatiska händelser för att reagera. Hon har sett en man bli torterad och hon har bevis i sin filmkamera... Ellen vet för mycket, tycker säkerhetspolisen. Kanske kan en kidnappning få henne att tystna?
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Ellen Elg: 5 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Word Audio Publishing
Utgiven: 2011-12-01
Längd: 8T 33M
ISBN: 9789186615901
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar