Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Hungerelden - Jerker Eriksson,Håkan Axlander-Sundqvist

Hungerelden

Hungerelden

4.001173708920188 852 5 Författare: Jerker Eriksson,Håkan Axlander-Sundqvist Inläsare: Reine Brynolfsson
Finns som ljudbok.
SVENSKA DECKARAKADEMINS SPECIALPRIS 2012 MED MOTIVERINGEN, ”En hypnotiskt fängslande psykoanalys i kriminallitterär form”. Poliskommissarie Jeanette Kihlbergs arbete med att lösa fallen med de döda invandrarpojkarna avbryts när en framgångsrik företagsledare mördas i Stockholm, på ett i det närmaste rituellt sätt. Flera märkliga detaljer gör att det ser ut som hämnd. Men, hämnd för vad? Psykologen Sofia Zetterlund kopplas in för att bistå med en gärningsmannaprofilering. Ett arbete som blir problematiskt då de samtidigt inlett en kärleksrelation. Jeanettes fortsatta sökande efter den försvunne Victoria Bergman leder inte bara till internatskolan i Sigtuna utan också till Danmark och händelser i det förflutna. Sofia Zetterlund försöker, parallellt med sitt arbete som psykolog, att hitta tillbaka till sitt rätta jag. Precis som KRÅKFLICKAN innehåller HUNGERELDEN överraskningar, halsbrytande vändningar och ett lika oväntat slut.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Victoria Bergman: 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Word Audio Publishing
Utgiven: 2011-12-01
Längd: 11T 10M
ISBN: 9789186795290
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar