Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Strålande jul, struliga jul - Fiona Harper

Strålande jul, struliga jul

Strålande jul, struliga jul

3.5675675675675675 37 5 Författare: Fiona Harper
Finns som e-bok.
Strålande jul, struliga jul Vad är egentligen en perfekt jul? Allt den utslitna singelmamman Juliet önskar sig till jul är en stämningsfull helg tillsammans med släkten. Att hon råkar vara besatt av alla julens bestyr och måste slå knut på sig själv för att hinna sy änglakostymer, flänga runt i affärer och fixa all mat gör dock inte saken enklare. Allt Juliets syster Gemma, som är singel och jobbar som regiassistent, önskar sig är en avkopplande julhelg på en tropisk ö, långt bort från all dramatik och diviga skådespelare. Tills ett systerligt gräl leder till nya planer vill säga - de ska byta liv över julen. Juliet åker iväg på tropisk semester och oväntade äventyr medan Gemma firar en mysig, snöig högtid med sina syskonbarn. Juliets snygge granne Will är dessutom en bra bonus. Det blir inte alls den jul någon av dem hade tänkt sig, men den kan mycket väl visa sig uppfylla alla deras önskningar ...
Språk: Svenska Kategori: Harlequin Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Harlequin
Utgiven: 2014-11-03
ISBN: 9789150711356
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar