Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Stanna inte här - Alex Kava

Stanna inte här

Stanna inte här

4.461538461538462 13 5 Författare: Alex Kava
Finns som e-bok.
Stanna inte här En mans viloplats är en annan mans dödliga jaktmarker Försvarslösa och strandsatta resenärer har under årtionden försvunnit vid rastplatser längs motorvägarna och gått upp i rök utan ett spår. Dessa skenbart osammanhängande händelser är dock ingen slump. När FBI-agenten Maggie ODell och hennes partner Tully upptäcker kvarlevorna efter en ung kvinna i en vägtrumma är den enda ledtråden som finns kvar en karta. Den får Maggie och Tully att ge sig av på en desperat jakt kors och tvärs över landet för att hitta den sinnessjuke förövaren innan han mördar igen. Allt eftersom de döda kropparna ökar i antal för Maggie en kamp mot klockan, fast besluten att avslöja monstret som terroriserar nationens motorvägar. För att få hjälp vänder hon sig till en gammal fiende. Den numera fängslade mannen verkar veta exakt vad mördarens nästa drag ska bli, och när Maggie närmar sig sanningen står det skrämmande klart att det är henne han är ute efter.
Språk: Svenska Kategori: Harlequin Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Harlequin
Utgiven: 2014-11-03
ISBN: 9789150710489
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar