Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Outliers: 10 000-timmarsregeln och andra framgångsfaktorer - Malcolm Gladwell

Outliers: 10 000-timmarsregeln och andra framgångsfaktorer

Outliers: 10 000-timmarsregeln och andra framgångsfaktorer

3.973063973063973 594 5 Författare: Malcolm Gladwell Inläsare: Johan Svensson
Finns som ljudbok.
Vad har Bill Gates och Beatles gemensamt? Varför är asiatiska barn så duktiga i matematik? Kan man verkligen bli bra på vad som helst med 10 000-timmars träning? Med andra ord: Vad står bakom exceptionell framgång - medfödd talang eller hård och målmedveten träning? Få böcker som getts ut på denna sida millennieskiftet haft en sådan genomslagskraft som Malcolm Gladwells »Outliers«. Med sin patenterade mix av psykologisk forskning, underhållande berättelser och häpnadsväckande statistik har Malcolm Gladwell omdefinierat vår syn på framgång - och hur man når den. »Outliers« ser bortom de klassiska förklaringarna bakom framgång - som ambition och intelligens - och söker istället svaren i historien, detaljerna och omgivningen.
Språk: Svenska Kategori: Fakta Originaltitel: Outliers Översättare: Gabriel Setterborg

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2014-10-09
Längd: 8T 46M
ISBN: 9789176130971
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar