Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Helgonet - Carin Gerhardsen

Helgonet

Helgonet

4.091415177263404 6826 5 Författare: Carin Gerhardsen Inläsare: Katarina Ewerlöf
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
'Gud är god. I natt vill Gud oss väl.' Det är vad den högt älskade och respekterade familjefadern Sven Gunnar Erlandsson tänker när han segnar ner under den mäktiga augustimånen, skjuten med ett skott i nacken efter en krogkväll i glada vänners lag. Det enda man har att gå på är en uppblött papperslapp med utfluten text och en uppsättning spelkort man funnit i offrets ficka. Kan mordet ha med poker att göra? Eller var han ett offer för någon av de människospillror han brukade besöka i husvagnsgettot i Huddingeskogen och dela med sig av sitt överflöd till? Utredningen leder Hammarbypolisen ut på en resa till skräckinjagande platser i mörkaste skogen, till ett hillbilly Sverige de aldrig tidigare stött på, till andra sidan jordklotet samt till de svartaste delarna av människans själ.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Hammarbyserien: 4 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Norstedts
Utgiven: 2011-06-01
Längd: 9T 46M
ISBN: 9789113039077

Mer info om e-boken:

Förlag: Stockholm Text
Utgiven: 2012-09-01
ISBN: 9789187173349
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar