Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Safari med döden - Jan Mårtenson

Safari med döden

3.740365111561866 493 5 Författare: Jan Mårtenson Inläsare: Tomas Bolme
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Ända sedan han som pojke drömt om att köra den gröna Rolls Roycen över savannen, möta lejon och noshörningar och slå läger under den stjärnsprakande himlen, har antikhandlare Johan Kristian Homan vetat att han en dag måste till Afrika. Så får han chansen: han blir erbjuden en exklusiv safari mot en gustaviansk byrå, och slår till. Fast hade han anat vad som väntar skulle han tänkt sig för, både en och två gånger Snart är Homan indragen i en härva av internationell vapenhandel, afrikanska blodsdiamanter och en passionerad kärleksrelation. Afrikas storslagna natur och djurliv, Gamla stan och antikvärlden bildar kuliss till denna kultiverade kriminalroman där kulturhistoria, goda viner, siamesdamen Cléo de Merode, fästmön Franscine och läckra anrättningar är givna ingredienser.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Homandeckare: 39

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2011-05-01
Längd: 12T 14M
ISBN: 9789173485098

Mer info om e-boken:

Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgiven: 2011-05-05
ISBN: 9789143512618
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar