Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Det fjärde offret - Mari Jungstedt

Det fjärde offret

Det fjärde offret

4.085025160506681 5763 5 Författare: Mari Jungstedt Inläsare: Katarina Ewerlöf
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
”Det fjärde offret” är den nionde delen i Mari Jungstedts succéserie om mordmysterier mitt i den gotländska idyllen. En stilla sensommarmorgon bryts lugnet i Klintehamn av ett väpnat rån mot en värdetransport. Rånarna flyr på motorcykel till ett ödetorp. När kriminalkommissarie Anders Knutas och kollegan Karin Jacobsson når fram till gömstället finner de en av gärningsmännen mördad. Spaningarna koncentreras mot Gotlands motorcykelklubbar, men det är något som inte verkar stämma. Vilka är egentligen de två övriga rånarna och hade de något att göra med mordet på sin medbrottsling? Gick något fel vid råntillfället, eller finns motivet längre bak i tiden? Anders Knutas börjar leta efter samband i det förflutna samtidigt som han försöker hålla tillbaka sina allt starkare känslor för Karin Jacobsson. I undersökningarna av fallet dras också TV-reportern Johan Berg obevekligt in. Snart befinner han sig i ett livsfarligt spel där insatserna blir höga. Omslagsformgivare: John Eyre
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Knutas: 9 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2011-05-17
Längd: 8T 43M
ISBN: 9789173485210

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2011-05-17
ISBN: 9789143510782
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar