Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Inkräktaren - Håkan Östlundh

Inkräktaren

Inkräktaren

3.9390862944162435 1182 5 Författare: Håkan Östlundh Inläsare: Torsten Wahlund, Marianne Gade
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Familjefoton med utstuckna ögon. Skrämmande brev utan avsändare. De nyblivna Fåröborna Henrik Kjellander och Malin Andersson står som levande frågetecken inför hoten som drabbat dem och deras barn. Vem vill göra dem illa? Fredrik Broman och hans kollegor vid Visbypolisen tar saken på största allvar, men kan inte utesluta att alltihop är ett osmakligt skämt. När hoten trappas upp och parets dotter försvinner skingras alla tvivel. Det här är på allvar. Dessutom är det bara början ... När polisen pressar Henrik kommer en gammal infekterad släkthistoria i dagen. Vad fick honom egentligen att återvända till Gotland efter en framgångsrik karriär som fotograf i Stockholm och ute i världen? Är det verkligen någon på den karga ön i Östersjön som vill skada familjen, eller kommer hoten från annat håll?
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Fredrik Broman: 5 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Word Audio Publishing
Utgiven: 2011-05-01
Längd: 11T 59M
ISBN: 9789186795054

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokförlaget Forum
Utgiven: 2011-04-06
ISBN: 9789143511000
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar