Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Nattönskningen - Anne B. Ragde

Nattönskningen

Nattönskningen

3.05 120 5 Författare: Anne B. Ragde Inläsare: Sharon Dyall
Finns som ljudbok.
Ingunn har stor aptit på män och brukar alltid vara den som gör slut. Hon vill inte riskera att någon tröttnar på henne och tar därför det säkra före det osäkra. Arbetet som musikjournalist innebär många resor och möten med artister och män. Genom dejtingsajter ordnar hon träffar som garanterat blir tillfälliga och hon kastar sig från det ena passionerade förhållandet till det andra. Och hon är framgångsrik männen älskar henne. Åtminstone för en natt. Hon tackar sin lyckliga stjärna för att hon inte har det som sina kollegor: Den naiva vikarien Tonje som varje gång hon blir lämnad bryter ihop totalt och Anja som har levt i skuggan av sin självupptagna författarmake i arton år och som säger att sex inte alls är så viktigt som folk ska få det till. I ett svagt ögonblick bestämmer sig Ingunn för att skaffa ett sundare liv. Hon ska börja träna. På den första rundan med de nyinköpta gåstavarna möter hon en sjuårig flicka i sällskap av sin pappa. Han visar sig vara en man som inte låter sig glömmas så lätt. Men är Ingunn redo att släppa kontrollen och låta en man komma riktigt nära?
Språk: Svenska Kategori: Romaner Originaltitel: Nattönsket Översättare: Margareta Järnebrand

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2011-04-01
Längd: 6T 56M
ISBN: 9789173485104
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar