Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Söderns hjärta - Danielle Steel

Söderns hjärta

Söderns hjärta

3.935483870967742 31 5 Författare: Danielle Steel
Finns som e-bok.
Det har gått 11 år sedan Alexa Hamilton lämnade Charleston och svor på att aldrig återvända. Hon ville så långt bort från sin f.d. make, Tom, och hans familj som möjligt. Idag är Alexa singelmamma och lever med sin älskade sjuttonåriga dotter, Savannah. Alexa är också en väl ansedd åklagare på Manhattan, som får ta hand om de allra svåraste fallen. Tom har hon inte träffat sedan den dagen då de bröt upp. Men allt förändras då Alexa tar sig an åtalet mot Luke Quentin, som anklagas för att ha våldtagit och strypt 18 unga flickor. Inom kort börjar det dyka upp obehagliga anonyma brev till Savannah. Alexa är övertygad om att det är Quentin som ligger bakom hotelserna och tvingas ta sitt livs svåraste beslut: att låta Savannah resa till sin pappa i Charleston och bo tillsammans med honom och hans nya familj. Medan Alexa förbereder sig inför rättegången, får Savannah möjlighet att lära känna sin pappa och prova på livet i den amerikanska södern. Söderns hjärta är en roman om att göra upp med det för- flutna och gå vidare i livet, men också om att skiljas för att kunna mötas på nytt.
Språk: Svenska Kategori: Romaner Originaltitel: Southern lights Översättare: Britt-Marie Thieme

Mer info om e-boken:

Förlag: Massolit förlag
Utgiven: 2013-09-01
ISBN: 9789175370408
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar