Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Lejontämjaren - Camilla Läckberg

Lejontämjaren

Lejontämjaren

4.072583073988556 9961 5 Författare: Camilla Läckberg Inläsare: Katarina Ewerlöf
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Det är januari och kylan har Fjällbacka i sitt grepp. En halvnaken flicka irrar genom den snöiga skogen, ut på en väg. Bilen kommer som från ingenstans och hinner inte väja. När Patrik Hedström och hans kolleger får larmet om olyckan är flickan redan identifierad. För fyra månader sedan försvann hon på väg hem från ortens ridskola och därefter har ingen sett henne. Det visar sig att hon utsatts för ofattbara grymheter, och risken är att hon inte är ensam om sitt öde. Samtidigt håller Erica Falck på att gräva i ett gammalt fall, en familjetragedi som ledde till en mans död. Gång på gång besöker hon hans fru som dömdes för mordet, men utan att få reda på vad som hände. Vad är det kvinnan döljer? Erica känner på sig att något inte stämmer. Och det verkar som om det förflutna kastar sin skugga över nuet.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Fjällbacka: 9 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2014-12-01
Längd: 14T 3M
ISBN: 9789173488631

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokförlaget Forum
Utgiven: 2014-11-10
ISBN: 9789137144672
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar