Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Morsarvet - Christina Granbom

Morsarvet

Morsarvet

3.8181083265966045 1237 5 Författare: Christina Granbom Inläsare: Anja Lundqvist
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Mildred Carlesten kommer efter en tid som polis i Stockholm till den lilla byn Kungsör. Med sig i bagaget har hon ett trasigt förhållande och skulden över att i tjänsten ha skjutit ihjäl en människa. När två kroppar hittas skändade i skogarna runt byn verkar spåren först inte leda någonstans. Mördaren finns inte i några register och dessutom verkar mer än en person vara inblandade. Kyrkoherden i byn erbjuder sig att hjälpa till. Känslorna mellan honom och Mildred växer och hon börjar åter tro på kärleken, trots hans uppenbara problem att handskas med sin hårda uppväxt. Kan han hjälpa henne lösa fallet? Efter hand skönjer Mildred ett mönster. Gärningsmannen är besatt av synd och rening. Och han är inte färdig än... Morsarvet är den första boken i serien om Polisinspektör Mildred Carlesten i Kungsör.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Mildred Carlesten: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2017-03-27
Längd: 8T 16M
ISBN: 9789174618716

Mer info om e-boken:

Förlag: Hoi Förlag
Utgiven: 2014-08-29
ISBN: 9789175578866
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar