Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Händelser vid vatten - Kerstin Ekman

Händelser vid vatten

Händelser vid vatten

3.735127478753541 706 5 Författare: Kerstin Ekman Inläsare: Katarina Ewerlöf
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
I början av sjuttiotalet är Svartvattnet en tynande norrländsk by bland många andra. På midsommarafton kommer Annie tillsammans med sin dotter Mia med bussen från Stockholm. Dan skall möta dem, men han kommer aldrig. Trött och besviken ger sig Annie tillsammans med Mia av in i skogen för att själv leta sig fram till stugan där de skall bo. Trots kartan och den ljusa natten går de vilse och till slut söker Annie hjälp i det blå tältet nere vid vattnet. Det har gått arton år sedan det fruktansvärda dubbelmordet. Arton år, och inte förrän nu är det någon som börjar ana sanningen bakom det som kastat sin mörka skugga över den lilla byn. Och då blir det lika farligt igen därute i myrlandet. Händelsen har blivit en mörk kraft med verkan in i många människors liv.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2011-03-01
Längd: 15T 39M
ISBN: 9789173485333

Mer info om e-boken:

Förlag: Albert Bonniers förlag
Utgiven: 2011-04-28
ISBN: 9789143512847
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar