Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Det blir alltid som man tänkt sig - Olof Röhlander

Det blir alltid som man tänkt sig

Det blir alltid som man tänkt sig

4.181467181467181 518 5 Författare: Olof Röhlander Inläsare: Olof Röhlander
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Har du också en tanke eller en dröm som inte riktigt vill bli av?! Så är det för många av oss. Det är tufft att känna att vi själva har makten över våra liv och drömmar. Gemensamt för många framstående personer är att de har mental styrka den går att träna upp! Olof Röhlander delar på ett personligt sätt med sig av sina erfarenheter samtidigt som han väver in frågor och coachar lyssnaren framåt. Olof ställer frågorna och läsaren ger svaren. Med den här boken får läsaren ett verktyg och en knuff på vägen att konkretisera sina drömmar, ta fram sina mål och staka ut vägen till ett nytt liv skriva sitt livs affärsplan! Jag hade tänkt skriva en bok, men fick inte till det.När jag såg min hund Malte komma springande den där morgonen visste jag precis hur boken skulle vara. Jag fick ett klart tydligt mål som jag visualiserade. Nu håller du den i din hand.'
Språk: Svenska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: A Nice Noise
Utgiven: 2010-12-01
Längd: 4T 27M
ISBN: 9789186719012

Mer info om e-boken:

Förlag: Bokförlaget Forum
Utgiven: 2010-08-11
ISBN: 9789143508109
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar