Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Mirakel - Danielle Steel

Mirakel

Mirakel

3.5359848484848486 528 5 Författare: Danielle Steel Inläsare: Odile Nunes
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Under nyårsnatten sveper den värsta stormen på över hundra år in över norra Kalifornien och San Francisco. Över femtio personer omkommer och de materiella skadorna är enorma. För grannarna Quinn Thompson och Maggie Dartman är förödelsen stor och de är båda i behov av någon som ser över skadorna på deras hus. När Quinn anlitar snickaren Jack Adams är det för att göra husreparationer. Med tiden börjar en vänskap att spira mellan dem, en vänskap som också kommer att innefatta Maggie. Quinn och Maggie, som inte känt varandra innan stormen, bär båda på en stor sorg och deras liv går på sparlåga. Men när Jack kommer in som en frisk fläkt i deras liv vågar de sakta börja tro på framtiden igen. Och kanske är det en framtid som innehåller kärlek ...
Språk: Svenska Kategori: Romaner Originaltitel: Mirakel Översättare: Britt-Marie Thieme,Barbro Tidholm

Mer info om ljudboken:

Förlag: Massolit förlag
Utgiven: 2008-05-01
Längd: 5T
ISBN: 9789173514781

Mer info om e-boken:

Förlag: Massolit förlag
Utgiven: 2016-04-29
ISBN: 9789176791349
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar