Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Den döde talar - Ulf Nilsson

Den döde talar

Den döde talar

5.0 2 5 Författare: Ulf Nilsson
Finns som e-bok.
Spännande och tankeväckande för slukaråldern Danskan i Johnnys hus ber honom om hjälp att lösa ännu ett mysterium. Denna gång gäller det hennes gode vän Ulric Steen som just dött, men som inte verkar få ro i sin grav. Telefonen ringde. Det ringde två signaler till. Jag närmade mig luren. En signal till. Jag lyfte luren och förde den till örat. Det var den döde som ringde. Jag hörde honom själv. Jag lade på luren och blundade. Allt snurrade för mig. Hur kunde han ringa? Danskan var säker på att det var just Ulric Steen som ringde. Och jag hade själv hört honom tala... Den döde talar är den andra helt fristående delen i Ulf Nilssons detektivserie om Johnny & Co. En spännande och äventyrlig bok med driv i för slukaråldern, som tar upp ämnen med en existentiell botten, som till exempel kan man leva utan andra människor?. I sedvanlig Ulf Nilsson-anda är människorna goda men färgade av sina erfarenheter.
Språk: Svenska Kategori: Barn Serie: Johnny & Co: 2 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Bonnier Carlsen
Utgiven: 2012-10-29
ISBN: 9789163872419
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar