Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Alltid för er: En sann historia - Gunilla Lindh,Cecilia Berglund

Alltid för er: En sann historia

Alltid för er: En sann historia

4.258835758835759 2886 5 Författare: Gunilla Lindh,Cecilia Berglund Inläsare: Marie Richardson
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Min man och jag var lyckligt gifta. Vårt liv bestod av mycket arbete, rikt umgänge, resor, vandringar i Alperna och operakvällar. Livet var bekymmerslöst. Problemen i vår relation började när jag upptäckte att vår äldste son var annorlunda. Under loppet av nio månader slogs mitt liv i spillror. Alla våra tre barn diagnostiserades med autism, utvecklingsstörning och betydande utvecklingsförsening till följd av en ytterst ovanlig genmutation med endast tre kända fall i världen. Min man lämnade mig och barnen för ett nytt liv utan oss i Tyskland. Han ville som han sa köra Porsche igen. Mamma avled i bukhinnecancer och pappa drabbades av en allvarlig sjukdom. Jag förlorade nästan fotfästet. Det här är min berättelse.
Språk: Svenska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2014-10-31
Längd: 7T 33M
ISBN: 9789174613551

Mer info om e-boken:

Förlag: Lind & Co
Utgiven: 2014-01-13
ISBN: 9789174612516
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar