Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
De redan döda - Robert Karjel

De redan döda

De redan döda

3.5925925925925926 27 5 Författare: Robert Karjel
Finns som e-bok.
Thailand, 2005. På ett ödsligt strandhotell möts några överlevare efter tsunamin, var och en med egna skäl att förbli 'saknad'. Här finns bl a amerikanen Adderloy som snart övertalar gruppen att medverka vid ett bankrån för att finansiera sina nya liv. De förbereder sig minutiöst, men när första skottet faller havererar planen och deras tillvaro övergår i en flykt på liv och död. Stockholm, 2007. Säpo agenten Ernst Grip beordras att ge sig av till USA. Han förs till militärbasen på Diego Garcia en atoll i Indiska Oceanen. Väl där ska han hjälpa FBI att förhöra en terrormisstänkt och svårt torterad fånge som man tror är svensk. Sakta men säkert vinner Grip mannens förtroende, men samtidigt börjar han förstå att säkerhetsagenterna är minst lika intresserade av honom själv som av fången i den orangea overallen. Och när namnet Adderloy dyker upp i utredningen inser Grip att hans eget ljusskygga förflutna är på väg att hinna ikapp honom. Snaran dras åt.
Språk: Svenska Kategori: Spänningsromaner Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgiven: 2010-09-02
ISBN: 9789143506174
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar