Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Mitt liv så här långt - Jane Fonda

Mitt liv så här långt

Mitt liv så här långt

3.918032786885246 61 5 Författare: Jane Fonda Inläsare: Bibi Andersson
Finns som ljudbok.
I Mitt liv så här långt berättar Jane Fonda om sitt framgångsrika liv, men hon avslöjar också att bakom det lyckade yttre funnits många mörka och svåra stunder präglade av kärlekslöshet, förnedring och självförakt. Öppenhjärtigt och rakt berättar hon om pappan, den kände skådespelaren Henry Fonda, som aldrig visade henne kärlek, om mamman, som tog sitt liv när Jane Fonda var 12 år. Mitt liv så här långt är en positiv bok full av hopp och livskraft. En bok skriven av en kvinna som till varje pris ville behaga männen men bedrog sig själv under större delen av sitt liv.
Språk: Svenska Kategori: Biografier Originaltitel: My Life So Far Översättare: Carla Wiberg

Mer info om ljudboken:

Förlag: Brombergs
Utgiven: 2006-05-01
Längd: 12T 31M
ISBN: 9789185251933
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar