Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Bittrare än döden - Åsa Träff,Camilla Grebe

Bittrare än döden

Bittrare än döden

3.768936170212766 2350 5 Författare: Åsa Träff,Camilla Grebe Inläsare: Katarina Ewerlöf
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
En regnig höstkväll, någonstans i Stockholm, blir femåriga Tilde vittne till hur någon sparkar hennes mamma till döds. Samtidigt träffar terapeuten Siri och hennes kollega Aina en helt ny grupp med patienter: De har åtagit sig att leda en självhjälpsgrupp för kvinnliga brottsoffer, och under ett antal mörka höstkvällar berättar kvinnorna i gruppen den ena grymma historien efter den andra om omöjlig kärlek, våld och förnedring. En mörk bild av kärleken och mäns våld mot kvinnor växer fram. Samtidigt finner sig Siri vid ett vägskäl i sitt eget liv ska hon själv våga lita på kärleken, den som svikit henne och de andra kvinnorna tidigare? Stegvis flätas lilla Tildes öde samman med Siris och kvinnornas i gruppen, och sökandet efter försoning och återupprättelse förvandlas till en mördarjakt.
Språk: Svenska Kategori: Deckare Serie: Siri Bergman: 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Word Audio Publishing
Utgiven: 2010-08-01
Längd: 11T 37M
ISBN: 9789186223649

Mer info om e-boken:

Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgiven: 2010-08-05
ISBN: 9789143509861
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar