Vi, och våra partners, använder cookies för att göra användarupplevelsen av vår tjänst så bra som möjligt och visa annonser baserat på dina intressen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.

Okej
Provlyssna
Näckrosdammen - Annika Thor

Näckrosdammen

Näckrosdammen

4.435643564356436 404 5 Författare: Annika Thor Inläsare: Melinda Kinnaman
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Steffi ser fram emot att börja i läroverket i Göteborg och att få nya vänner. Men allra mest ser hon fram emot att träffa Sven, som hon lärde känna när hans familj var sommargäster på ön. Sven är arton år och Steffis hemliga kärlek. Själv är hon bara tretton och vet inte riktigt om hennes känslor är besvarade.Lika starkt som Steffi längtar efter kärleken saknar hon sina föräldrar som är kvar i Wien. När Steffi och hennes lillasyster Nelli skickades till Sverige för att komma undan judeförföljelserna trodde hon att hela familjen snart skulle återförenas. Men nu har det gått ett år sedan flickorna kom till ön i havet, och än har föräldrarna inte kommit iväg.Näckrosdammen är en fristående fortsättning på den kritikerrosade och Augustprisnominerade En ö i havet.
Språk: Svenska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Serie: Steffi och Nelli: 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bonnier Audio
Utgiven: 2010-05-28
Längd: 5T 8M
ISBN: 9789173484442

Mer info om e-boken:

Förlag: Bonnier Carlsen
Utgiven: 2009-10-29
ISBN: 9789143502633
Kommentarer

Ha alltid en god bok på lut – lyssna och läs på dina egna villkor

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar